..  ja tervetuloa vihreys

Ihanaa, lumet ovat jo kutakuinkin sulaneet ainakin lähimetsistä. Iltalenkin saa tehtyä valoisassa...  kyllä tuntuukin tosi mukavalta pitkän talven ja pimeyden jälkeen.

Perjantaina otin tottista sekä Tiitun että Kallen kanssa Ojangossa. Mukaan tuli sitten vielä Heidi, Duro ja Sennikin.

Tiitulla otin tokoliikkeitä. Tikru olikin tosi täpinöissään ja teki hommia vallan loistavasti. Mainio likka kaikenkaikkiaan ja sika nopea oppimaan .

Kallen kanssa keskityttiin taasen noutoon ja hyppyihin. Nyt otin ekan kerran noutoa niin että sain kapulan heitettyä ja hyvin Kalle noudon teki. Ekan kerran Kalle ei hypännyt kapulan päälle YES..  heh, johtuisikohan siitä, että ostin uuden kapulan, jossa voi kapulan keskikohdan vaihtaa eli siis sellainen Tuunauskapula . Vaihdoin heti kapulan keskella sen muovin joten ei tainnut oikein Kallea tää kapula niin innostaa hyppimiseen.

Viikonloppuna otettiin myös esineruututreenilöt. Jouduin Kallen kanssa pikkasen palamaan treeneissä takaisinpäin kun poika ei enään talven jälkeen "muistanut" miten homma toimii.  Tein viikon verran metsälenkeillä Kallelle esruututreenejä ja lauantaina poika hakikin aika kivasti kaksi esinettä pikkasella avustuksella. Näyttäisi siltä, että palkkaustapa olisi Kallelle nyt sitten oikea. 

Tiitulla otettiin ruutua myös vaikka ei nyt sitten olla kokeisiin enään menossa, mutta täytyyhän tytön saada hommia tehdä kun se niistä niin tykkää. Nauratti ruudun jälkeen meidän koirat... kaksi hyvin tempperementtista tekijää. Ruudussa mennään tuhatta ja sataa eli Tiitu ja Robba ja sitten kaksi dieseliä, jotka ilman hötkyilemättä tekevät hommia eli Kalle ja Duro. Niin ihanan erilaisia otuksia

Sunnuntaina oltiin Ojangossa Kallen kanssa ihan kaksistaan ottamassa noutoa ja hyppyjä again ja sitten lähettiin sieltä suoraan Haltialan greeneillä lenkille.

Tänään olin Husössä Kallen kanssa ja päätin tehdä lyhyen ilmaisujäljen. Ensimmäisen koko pitkän talven jälkeen. Upeesti Kalle ilmaisi kaikki kepit ja jäljesti hienosti jäljen päällä vaikka tuuli oli aika kova ja jälkikin ihan tuore. Hieno homma..  hyvä äipän pikku poika

Ensi viikonloppuna täytyykin sitten yrittää korkata kunnon jälki pitkän talven jälkeen. Ihanaa päästä pitkästä aikaa metsätreeneihin.

Aika siis on mennyt aika kivasti koiria treenatessa ja lenkkeilen. Nyt sitten odotellaan viikonloppua ja sitten onkin Vappendaali, jolloin meillä onkin tiedossa kivat bileet. Ai niin ja sitä ennen eli siis lauantaina meidän Pikku-Myy eli  Tiitu-Tikru täyttää 7 vuotta.