1950052.jpg

Lauantaina lähdettiin kirsut kohti Kangasniemeä Tiitun ja Heidi "maskotin" kanssa. Herätyskello soi tuossa 3.20 eli oikeastaan aamuyöllä. Loppukamat kassiin ja sitten auton nokka kohti Sipoota hakemaan Heidi ja siitä sitten kirsut kohti Kangasniemeä.

Aamu siinä ajaessa pikkuhiljaa valkeni ja kun saavuimme Kangasniemelle kello oli noin kahdeksan. Kokeiden tottisosuudet suoritettiin urheilukentällä, jonka läheisyydessä oli huoltorakennukset ja sisävessat..  mitä ylellisyyttä ;-)).

Tiitun kanssa ollaan tahkottu jäljen avoimessa luokassa jo muutamia kertoja ja aina joku osuus on epäonnistunut. Aloin jo epäilemään, että tokkopa se ohjaaja edes tulosta haluakaan tai onko hermorakenne niin huono, koska aina se viimeinen osuus oli se sitten mikä tahansa epäonnistuu. Nyt olinkin ottanut voimajuomaa ohjaajalle mukaan. En tiedä mikä, mutta varmaan monien asioiden summahan se onnistumine/epäonnistuminen taitaa olla.

Tällä kertaa kaikki osa-alueet onnistuivat kutakuinkin. Lisää treenattavaa toki vielä löytyy sekä kisavarmuutta. Tottiksessa Beltsun lapset oli ekassa parissa eli päästiin kentälle Annikan ja Veetin kanssa. Tottis meni kutakuinkin ok. Paikallaanmakuulta tosin Tiitu lähti, joka on ollut se melko varma liike. Tyytyväinen olin Tiitun tunnetilaan (tosin vielä siinäkin petrattavaa) sekä hyppyihin, jotka viime kokeissa meni päin peetä. Eteenmenossa Tiitu oli alkanut ennakoimaan ja tätä oltiin myös treenattu. Ennakoi nytkin tosin, mutta jatkoi sitten itse eteenmenoa.

Esineruutu meni aika näppärästi. Kaksi pistoa ja kaksi esinettä.

Kolmatta osuutta sitten jännäsinkin, sillä tässä kohtaa on homma yleensä lopsahtanut. Tällä kertaa kuitenkin homma pelitti kutakuinkin. Jäljeltä nousi 5 keppiä ja mukana kutoskeppi. Eka keppi taisi jäädä toiselle suoralle, koska suoran keskivaiheilla risukossa Tiitu jäi tarkastelemaan ja haistelemaan, mutta ei sitten keppiä kuitenkaan ilmaissut.

Tuloksena Tiitulle JK2 (T 82 M 171 yht. 253 pist.). Mahtava homma kaikenkaikkiaan!

Nyt Tiitu saa muutaman päivän loman ja sitten aloitetaan pikkuhiljaa voittajaluokkaan treenaaminen. Joskos sitä vaikka sitten keväällä pääsisi kokeilemaan osaamista ylemmässä luokassa.